promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pokoli szörnyeteget szabadítanak a világra a thaiföldiek - előzetes
Borítókép:  youtube.com/Hollywood Thailand (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyáron érkezik a The Lake című thaiföldi horrorfilm, amiben egy brutális szörny pusztítja az embereket.

A legtöbben egyenesen imádják a jó kis szörnyes filmeket, hiszen azoknak mindig van egy különleges hangulatuk, főleg, ha a készítők horrorisztikus irányból közelítik meg a témát. Most kivételesen nem Hollywoodból érkezik egy ilyen alkotás, hanem Thaiföldről (Kínával közösen), ráadásul befutott egy előzetes is, ami alapján bizony az év egyik legdurvább művét kapjuk meg hamarosan.

A The Lake című filmben egy fiatal lány talál egy furcsa tojást, amit hazavisz, de hamar kiderül, hogy ez végzetes hiba volt, ugyanis egy szörnyeteg csemetéjét sikerült elcsennie, ezért az anyabestia felkerekedik, és hatalmas pusztítást végezve megpróbálja visszaszerezni a kicsinyét – külön érdekesség, hogy a lényt régi technikával készítették el, vagyis nem csupán számítógépes animációról van szó, hanem egy valódi, kézzel fogható dögről, mint annak idején a Jurassic Park esetében is.

A rövid kedvcsináló egy elég kemény, izgalmas és sötét alkotást ígér, amit mindenképp érdemes lesz megnézni, hiszen valóban kifejezetten érdekfeszítőnek tűnik a Thaiföldön augusztus 18-án bemutatásra kerülő The Lake – szóval a szörnyes filmek kedvelői reménykedhetnek benne, hogy tényleg jól sikerül, és valamilyen úton elérhető lesz Magyarországon is.

A rémséget amúgy az a Jordu Schell tervezte, aki annak idején a Cloverfield című remek film szörnyetegét is megálmodta – ez pedig mindenképp bizalomra ad okot.

Itt lehet megnézni a The Lake előzetesét eredeti nyelven – de még nyelvismeret nélkül is átjön, hogy milyen filmről van szó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás