promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy tűnik, meg is van a következő Jurassic-filmek rendezője
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színésznő a Star Wars világa után a Jurassic-érában is rendezhet.

Június 9-én mutatják be a magyar mozikban a Jurassic World-trilógia lezáró epizódját, a Világuralmat, amit Colin Trevorrow rendezett. Az már egy ideje köztudott, hogy az Universal Pictures ezután a fim után sem akarja elengedni a dinoszauruszokat, a jövőben újabb Jurassic-típusú alkotások készülhetnek, de azokat már nem Trevorrow fogja készíteni.

A rendező legfeljebb már csak producerként fog részt venni a jövőbeni projektekben, de a rendezői feladatokat már átadná egy olyan személynek, aki ugyancsak jól ismeri ezt a franchise-t. Bryce Dallas Howard a Jurassic World-trilógia egyik főszereplője, aki Claire-t alakítja. Colin Trevorrow őt szemelte ki utódjának, és nemrég egy interjúban azt is elárulta, hogy miért.

„Bryce bármit meg tud rendezni, amit akar, és ha azzal keres meg minket, hogy szeretne csinálni egy Jurassic-filmet, hatalmas megtiszteltetésnek vesszük”

Vagyis már csak Howard-on múlik, hogy a jövőben készülhet-e olyan Jurassic-film, amit 30 év után először egy női rendező fog dirigálni. Bryce számára egyáltalán nem áll távol a rendezés, hiszen a Star Wars világában már bizonyította kvalitásait: két epizódot is rendezett A mandalóri-ból, és a Boba Fett egyik részét is ő dirigálta.

Látszik, hogy a 41 éves színésznő sokat tanult az édesapjától, az Oscar-díjas Ron Howard-tól. Hogy aztán tényleg Bryce Dallas Howard lesz-e a Jurassic-éra következő fejezetének rendezője, az majd idővel kiderül.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás