promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő videó látott napvilágot II. Erzsébetről, elfogynak a szavak a felvétel láttán
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem volt meg ilyen, ez egy hatalmas kuriózum.

Nagy-Britanniában olyan ünnep volt, amelyre még nem volt példa, II. Erzsébet ugyanis idén ünnepli trónralépésének hetvenedik évfordulóját. A nagy év pedig rengeteg meglepetést tartogat nemcsak a brit alattvalóknak, de az egész világnak. Többek között azt is, hogy hosszú idő után Meghan Markle és Harry herceg hivatalos ünnepségen is megjelent a királyi ház tagjaiként. II. Erzsébet sajnos egészségügyi állapotára tekintettel egy sor ünnepségen nem tudott részt venni, de ez nem jelenti azt, hogy ne jelent volna meg az alattvaaók előtt más formában.

Egy elképesztő videóban például az angol irodalom egyik kedvelt szereplőjével, Paddington macival is találkozott, hála a CGI-nak.

A videót, amely a Youtube-on is elérhető, amúgy a pénteki koncertek közepette vetítették le. Paddington medve esetlenül ugyan, de egy asztalhoz ül őfelségével, sőt, még egy kenyér is előkerül II. Erzsébet táskájából.

A jelenet amúgy összekötettésben állt a koncerttel is, hiszen II. Erzsébet a Queen egyik legismertebb számának, a We will rock you-nak a nyitórigmusát is megadta a videó végén. Őfelsége örömmel szerepel ilyen jelenetekben, a londoni olimpia alkalmával Daniel Craig-gel is volt egy közös jelenete.

Íme a videó:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás