promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült, hogy Arnold Schwarzenegger valójában miért nem vállalta a Predator folytatását
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amennyire egyszerű volt Arnold Schwarzeneggernek meghoznia a döntést, annyira nagyot csalódtak a rajongók.

1987-ben mutatták be a Predator - Ragadozó című filmet, ami tökéletesen ötvözte az akció, sci-fi és a horror elemeit. A már-már klasszikusnak nevezhető, kőkemény alkotás az évtizedek alatt Arnold Schwarzenegger pályafutásának egyik ékköve lett, hiszen pont annyira szórakoztató, mint amennyire brutális – nem hiába lett belőle egy sikeres franchise.

A hatalmas sikerre való tekintettel 1990-ben kijött a Ragadozó 2., de a közönség legnagyobb bánatára abban már nem szerepelt Arnold Schwarzenegger, ugyanis helyette a Halálos fegyver-széria sztárja, Danny Glover vívott ádáz harcot a sportból gyilkoló, könyörtelen űrlénnyel – most kiderült, hogy Arnie miért nem tért vissza a folytatásra.

„Az a szomorú történet, hogy a stúdiók néha remek munkát végeznek a folytatások elkészítésével, és néha nagyon elcseszik, és ez a kapzsiság miatt van. Tudjátok, a stúdiók néha nagyon olcsón akarják megcsinálni őket, hogy minél több pénzük legyen belőlük, ezért nem fizetnek a jó színészekért és a jó rendezőért... Ez hülyeség”

– árulta el Arnold Schwarzenegger.

A Ragadozó 2. egyik producere, John Davis viszont kicsit máshogy látja a dolgokat, ugyanis elmondta, hogy Arnie mindössze 250 ezer dolláron problémázott, így igazából a saját kapzsisága volt az, ami meggátolta őt abban, hogy visszatérjen a folytatásra – bármi is legyen az igazság, nagy kár, hogy Arnold Schwarzenegger nem szerepelt a filmben, ami ettől függetlenül még így is kifejezetten korrekt lett, bár az első rész persze sokkal jobb.

Itt lehet megnézni az eredeti Predator - Ragadozó előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás