promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tankcsapda bődületes negatív rekordot ért el, de Lukács Laci csapata inkább csak beint mindenkinek
Borítókép:  tankcsapda.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ugyebár összefogott a BSW és a Tankcsapda, de pont emiatt a videó több diszlájkot kapott, mint amennyit valószínűleg a TCS összeszedett életében.

Június elsején debütált a Baz+ (Túl vagyok rajtad) című dal, amiben a BSW a Tancsapdával fogott össze. Kimondhatjuk, hogy ez teljes mértékben a BSW projektje, szóval a saját YouTube csatornájukon tették közzé és a duó a saját albumához gyártotta.

Hát igen, ez nem igazán férne rá egy Tankcsapda CD-re, amivel picit megbomlana az összhang. Az viszont látszik Lukács Laciékon, hogy jól esett nekik ez a kísérletezés a pop műfaj felé.

A BSW és a Tankcsapda közös szerzeménye már túl van a másfélmillió megtekintésen, és cikkünk írásakor a legfelkapottabb magyar zene a YouTube-on. A BSW hallgatóinak természetesen nincs bajuk vele, inkább a TCS-rajongók háborodtak fel.

Záporoztak a kommentek, és a diszlájkok is. Ugyebár utóbbit alapesetben csak azok látják, akik feltöltötték a videót, de egy kiegészítőnek köszönhetően a számot a felhasználók is megtekinhetik.

Ez roppant rosszul áll, mivel eddig a videó a 48 ezer lájk mellé 64 ezer diszlájkot zsebelt be. A Tankcsapda ennyi negatív kattintást még sosem kapott.  

„Nem érdekel bennünket a kommentelő társadalom! Úgy gondolom, hogy mindenki megtalálja a maga kedvencét a zenéink között. Mi egy alkotói társaság vagyunk és a szabadság a lényegünk”

- nyilatkozta a Borsnak Lukács Laci, aki megígérte, hogy a következő anyaguk már jóval rockosabb lesz, tehát önállóan szállítják majd.

Azt meg a Tankcsapda is jól tudja, hogy a negatív reklám is reklám, és most emiatt nem fognak sírva fakadni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás