promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrányos videó került fel az internetre Meghan Markle-ről és Harry hercegről, maguk sem számítottak ilyen fagyos fogadtatásra
Borítókép:  Ferrari Press Agency/BBC/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kevesen számítottak ilyen fogadtatásra.

A fél világ most Nagy-Britanniára figyel, a másik fele pedig érdeklődik mindennel kapcsolatban, ami Meghan Markel-lel és Harry herceggel kapcsolatos, és most az egész világ szeme Nagy-Britannián, ugyanis a korábban a családtól nagyon sok szálat elvágó hercegi pár visszatért Londonba, méghozzá II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségeire. És bizony történelmi léptekben is érdekes az esemény, hiszen őfelsége most találkozik először a kis Lilibettel.

Ugyanis az első szülinapját is Nagy-Britanniában tartja majd a kis Lilibet.

Ám történnek a platina jubileumi ünnepségek alatt azért meglepetések is szép számmal, amelyek bizony nagy visszhangot váltanak ki a médiában is. Ilyen volt például a rendzavarók megjelenése a csütörtöki felvonuláson, és ilyen most Meghan Markle és Harry kifüyülése is.

A páros a Szent Pál-székesegyházban vett részt a szentmisén, és amikor kiléptek az épületből, a tömeg bizony füttyszóval és pfujolással válaszolt a megjelenésükre. A nem mindennapi reakció valószínűleg Meghan-t és Harry-t is meglepte, csak kicsit tudják palástolni azt, hogy nem tetszik nekik az, amit hallanak.

Íme az esemény:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás