promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őrületesen jó hírt kaptak az RTL Klub nézői – a rajongók nem fognak csalódni
Borítókép:  RTL Klub official
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub úgy döntött, hogy a pünkösdhétfő miatt nem borítja fel a hétköznapi menetrendet.

Holnap már pünkösdhétfő, ami így egy újabb hosszú hétvégét jelent a magyarok életében. Az időjárás sem lesz túl kegyetlen, inkább éjszaka csaphatnak le ránk viharok, de a napközben nyugodtan ki lehet mozdulni a négy fal közül.

Sokan valószínűleg a tévézés mellett fogják letenni a voksukat este, és itt főleg az RTL Klub nézői nem fognak csalódni. A csatorna úgy döntött, hogy hiába van pünkösdhétfő, nem borítja fel ünnepi műsorokkal, vagy akár filmekkel ezt a napot.

Ez azt jelenti, hogy nem csak a Fókusz, de A Konyhafőnök is tovább folytatódik. Nem is lenne értelme változtatni, mivel a főzőshow az egyik legnépszerűbb műsor jelenleg az RTL-en. Ismét nagy lesz az izgalom, mert a csapatfeladatok után újra egyéniben bizonyíthatnak a versenyzők.

Az RTL-en utána a Volt egyszer egy... Hollywood című alkotást fogják leadni. Quentin Tarantino filmje 2 óra 41 perces, így fel kell kötnie a gatyát annak, aki A Konyhafőnök után reklámszünetekkel végig akarja nézni.

A TV2-n van némi változást, mert 18:55-kor kezdődik a Drágám, add az életed! showműsor, majd 20 óra 15-től a filmek, mint például a Sonic, a sündisznó, vagy A kém, aki dobott engem.

A Viasat 3-at valószínűleg a Harry Potter rajongók fogják választani, mivel leadják este a Halál ereklyéi első és második részét is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás