promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: újra együtt Robert Pattinson és Kristen Stewart?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Örülhetnek az Alkonyat-széria rajongói, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy ismét összehozza az élet Kristen Stewartot és Robert Pattinsont.

2008-ban mutatták be a Stephenie Meyer sikerkönyvéből készített Alkonyat című tinifilmet, amiben egy átlagos, Bella nevű lány (Kristen Stewart) beleszeret egy Edward nevű vámpírba (Robert Pattinson). Az alkotás a negatív kritikák ellenére szinte rögtön popkulturális mérföldkő lett, a rajongókat ráadásul az is lázban tartotta, hogy a két színész a való életben is összejött – de 2013 környékén szakítottak, miután kiderült, hogy Kristen Stewart hűtlen volt.

Az elmúlt években Robert Pattinson és Kristen Stewart is hatalmas sztárok lettek (előbbi megkapta Batman szerepét, utóbbit pedig Oscar-díjra jelölték), és ugyan a botrányos szakítás óta nem kereszteződtek az útjaik, most mégis úgy tűnik, hogy ez meg fog történni a zseniális David Cronenbergnek köszönhetően, aki eddig olyan filmeket készített, mint például A légy, A holtsáv vagy az Erőszakos múlt.

Cannes-ban már bemutatták David Cronenberg Crimes of the Future című legújabb horrorfilmjét, amiben Kristen Stewart is szerepel, a rendező pedig régebben többször is együtt dolgozott Robert Pattinsonnal, így nem meglepő, amit nemrég mondott: a következő utáni filmjében újra össze szeretné hozni a két színészt.

Akárhogy is nézzük, ez egy kifejezetten remek ötlet David Cronenberg részéről, hiszen Kristen Stewart és Robert Pattinson az utóbbi években bebizonyították, hogy nagyon tehetségesek, ráadásul az Alkonyat-széria rajongói is biztos, hogy izgatottak lennének, ha ez összejönne – bár a rendező munkásságát ismerve lehet, hogy nem bírná a gyomruk a filmet, ugyanis nem véletlenül hívják őt a testhorrorok királyának.

Itt lehet megnézni a Crimes of the Future rövid, de még így is enyhén felkavaró előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás