promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tom Cruise 59 évesen ért a csúcsra? Olyan dolgot sikerült elérnie, amit eddig még soha
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tom Cruise 41 éve várt arra a pillanatra, ami hétvégén végre megtörtént.

Múlt héten sugárhajtással érkezett meg a mozikba Tom Cruise legújabb filmje, a várva várt Top Gun: Maverick, ami az 1986-os, már-már klasszikusnak számító alkotás folytatása.

Már az első vélemények alapján is úgy tűnt, hogy ez lesz a világsztár pályafutásának legnagyobb sikere, és most megérkeztek a nyitóhétvége mozis bevételi adatai, amikből kiderül, hogy az emberek imádják az igényes, izgalmas, humoros, megható látványfilmeket – amikben a főszereplők egy jelenet kedvéért félmeztelenül sportolnak.

A Top Gun: Maverick az elmúlt napokban összesen 124 millió dollárt termelt az amerikai mozikban, ami elképesztő összeg – sőt, Tom Cruise ezzel megdöntötte a saját bevételi rekordját, és életében először, 41 évnyi filmkészítés után átlépte a 100 millió dolláros nyitóhétvégi álomhatárt.

Előtte Tom Cruise 2005-ös sci-fije, a 64,8 millió dollárral nyitó Világok harca volt a rekordja – ezt 2018-ban sikerült megközelítenie a Mission: Impossible - Utóhatás című akciófilmmel, ami az első napokban több mint 61 millió dollárt hozott.

A Top Gun: Maverick gigasikere azért is fontos Tom Cruise számára, mert az utóbbi években többen is kikezdték őt – főleg a legújabb Mission: Impossible rész forgatásáról kiszivárgott dühös, üvöltözős hangfelvétele, illetve a személyes „furcsaságai” miatt –, de ez most végérvényesen bebizonyította, hogy még mindig ő a világ egyik legnagyobb mozisztárja, akire most is kíváncsiak az emberek.

Íme a világszerte már több mint 260 millió dolláros bevételnél járó Top Gun: Maverick magyar előzetese, hátha valaki kedvet kap, hogy megnézze moziban:

Ha esetleg valakit nem győzött meg az előzetes, íme pár igazán pozitív celebvélemény:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás