promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Daniel Craig elszalasztotta a lehetőséget, hogy a Marvel egyik legnagyobb szuperhőse legyen - Ezért nem jött össze
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem sokon múlt, hogy Daniel Craig is csatlakozzon a Marvel univerzumhoz.

Nemrég mutatták be a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmet, ami elképesztő sikert aratott, ráadásul tele volt meglepetésekkel, hiszen az alkotásban olyan színészek is feltűntek, akiket sosem hittünk volna – Daniel Craig is egy lett volna közülük, de végül nem tudta elvállalni a szerepet, akármennyire is legendás karakterről van szó.

A továbbiakban SPOILERESEN beszélünk a Doctor Strange az őrület multiverzumában című filmről, így aki nem látta, az ne olvasson tovább!

A Marvel rajongóknak világszerte leesett az álluk, mikor meglátták a Doctor Strange folytatásában egy rövid cameo szerepben a Fantasztikus négyes vezetőjét, Reed Richardsot, vagyis Mr. Fantasticot, akit nem más alakított, mint a Hang nélkül sztárja, John Krasinski – de úgy tűnik, hogy a készítők eredetileg nem őt szerették volna, hanem a legutóbbi James Bond-filmek sztárját.

Daniel Craig állítólag elvállalta Mr. Fantastic eljátszását, vagyis szeretett volna csatlakozni a Marvel univerzumhoz, de pont akkor forgatták volna vele a jelenetet, mikor elkezdett igazán terjedni a koronavírus, így inkább visszamondta a felkérést, mivel nem akarta veszélybe sodorni a családját.

John Krasinski remek volt a szerepben, de az biztos, hogy Daniel Craig is szuper lett volna, éppen ezért nagy kár, hogy nem jött össze a dolog – de a Marvelt ismerve elég valószínű, hogy valamit kitalálnak, és egyszer feltűnik majd a színész az MCU-ban, csak valamilyen más szuperhősként.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás