promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
12 percig állva tapsolták Elvis Presley életrajzi filmjét Cannes-ban - Méltó lesz a Királyhoz?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden jel arra utal, hogy nem fogunk csalódni Baz Luhrmann Elvis című filmjében.

Elvis Presley minden idők egyik legikonikusabb, legfontosabb zenésze, így nem meglepő, hogy róla is életrajzi film készült. Az alkotást a Moulin Rouge! és A nagy Gatsby mögött álló Baz Luhrmann rendezte a saját, többedmagával elkészített forgatókönyve alapján, és egyre inkább úgy tűnik, hogy nagyon jó munkát végzett, hiszen még a Király unokája, Riley Keough is elsírta magát rajta – pedig először sokan kiakadtak azon, hogy ki alakítja a legendát.

Az Elvis című filmet nemrég levetítették a cannes-i fesztiválon, ahol nagy hatást gyakorolt a közönségre, ugyanis 12 percen keresztül állva tapsolták a művet, amit egyesek egyenesen zseniálisnak neveztek, és azt mondták, hogy ennél jobban, intimebben el se lehetett volna mesélni a legendás zenész életét – ráadásul sokan kiemelték, hogy az Elvis Presley-t alakító Austin Butler csodálatos a szerepben.

Ezek alapján könnyen lehet, hogy az Elvis még a Freddie Mercury és a Queen életéről szóló Bohém rapszódia című film sikerét is túlszárnyalja – főleg úgy, hogy Austin Butler mellett olyan remek színészek szerepelnek benne, mint például Kodi Smit-McPhee vagy Tom Hanks.

A június 23-án érkező Elvis minden bizonnyal komoly esélyes lesz a következő Oscar-díjátadón, így mindenképp érdemes megnézni, főleg, ha érdekel minket, valójában milyen is volt Elvis Presley – íme a remeknek ígérkező film előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás