promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rowan Atkinson a Netflixen tér vissza, és egy méhecskével hadakozik
Borítókép:  Netflix
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mr. Beanként elhíresült Rowan Atkinson még önmagához képest is egy nagyon furcsa sorozatot hoz nekünk.

Rowan Atkinson az angol komédia ikonja, aki olyan klasszikus alkotásokkal vált világszerte ismertté és elismertté, mint például a Fekete Vipera vagy Mr. Bean. Úgy tűnik, hogy a legendás komikus még mindig képes meglepni minket, ugyanis hamarosan érkezik tőle egy új alkotás, ami jó eséllyel vagy zseniális, vagy borzalmas lesz – itt tényleg nincs arany középút, és mindjárt az is kiderül, hogy miért.

A Netflixre érkező A férfi a méh ellen című sorozat egy olyan férfiről szól, aki elvállalja egy luxusotthon őrzését és rendben tartását, de a nyugodtnak és kényelmesnek ígérkező munkát hamar pokollá teszi egy betévedő méhecske, ugyanis hősünk akárhogy próbálja elkapni őt, közben folyamatosan csak kárt okoz az ingatlanban.

Ebből valószínűleg már mindenki rájött, hogy mire céloztunk a bevezetőben, hiszen ez az ötlet akkora baromságnak hangzik, hogy még akár egyenesen fantasztikus is lehet – Rowan Atkinsonnál sosem lehet tudni, mivel a Johnny English-szériában is folyamatosan váltották egymást a fájdalmasan gagyi és a bizsergetően kreatív poénok.

A mindenképp különlegesnek ígérkező, mindössze 10 epizódból álló szériát Rowan Atkinson mellett Will Davies készítette, a részeket pedig elvileg David Kerr rendezte – a rövid kedvcsinálót látva pedig szinte biztos, hogy mindannyian jól érezték magukat a munkálatok alatt, ugyanis annyi marhaság van már ebben a nagyjából 1,5 percben is, hogy egyszerűen muszáj lesz adni neki egy esélyt.

Itt lehet megnézni a június 24-én érkező A férfi a méh ellen című sorozat magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás