promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Talán utoljára előbújt rejtekéből Hollywood egyik nagy öregje – így néz ki a 92 éves Gene Hackman
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztárszínész nem nagy távolságra mozdult ki a házából, de öröm újra látni.

Az 1930-ban született Gene (eredetileg Eugene Allen) Hackman hatalmas karrier futott be a hatvanas évektől Hollywoodban. A kétszeres Oscar-díjas színészt olyan filmekben láthattuk, mint a Francia kapcsolat, a Nincs bocsánat, a Bonnie és Clyde, A Poszeidon katasztrófa, de a sikerprodukciók felsorolásának aligha érnénk ma a végére.

Az amerikai sztár talán túl korán határozta el nyugdíjba vonulását, 2004-ben jelentette be, hogy végleg leáll a forgatásokkal, és ezt a döntését azóta sem másította meg. A most 92 éves Hackman azután a regényírásban élte ki kreativitását, illetve a nyugdíjasok csendes életét élte.

A napokban viszont szélesebb közönség előtt is megjelent, a rajongók pedig elégedetten állapíthatták meg, hogy élemedett korához képest meglehetősen jó színben van. Persze, a haja már nagyjából eltűnt, és kissé soványabb is lett, de csibészes mosolya és vitalitása még a régi.

A színész egy Santa Fe-i rendezvényen tűnt fel, vagyis nem ment távol az otthonától, hiszen maga is az új-mexikói városban telepedett le idős korára. Pár éve még elektromos bicajjal is tekert az utcákon, és talán ezzel a jó szokásával azóta sem hagyott fel.

„Ó, wow, itt van a legutóbbi 50 év egyik legkiválóbb színésze! Öröm látni, hogy még mindig jól tartja magát, bár már nem láthatjuk többé a vásznon.”

„Úgy néz ki, hogy maximálisan élvezi az életet. Olyan jó ismét látni annyi hosszú év után!”

– örömködtek a kép alá biggyesztett kommentekben a rajongók is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás