promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Arnold Schwarzenegger fia az apjánál is nagyobb karriert futhat be?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Arnold Schwarzenegger legendás karriert épített Hollywoodban. Most úgy tűnik, hogy a fia a nyomdokaiba lépett.

Patrick Schwarzenegger az Amazon Prime egyik spinoff sorozatában kapott meg egy nagyobb szerepet. Ez pedig nem más, mint a The Boys, ami vitathatatlanul a legjobb sorozat, amit az Amazon gyárt. Patrick állítólag Golden Boy szerepét nyerte el.

A The Boys egy sorozat, amely az azonos nevű képregényen alapul, lényegében a szuperhős filmek szatírája. Megmutatja, hogy mi történne, ha a szuperhősök, akiktől a világ megmentését várjuk valójában öntelt, beteg emberek lennének, akik visszaélnek a hatalmukkal. Patrick Schwarzenegger megkapta a lehetőséget, hogy csatlakozzon ehhez az univerzumhoz, Sean Patrick Thomasszal és Marco Pigossival.

A sztori szerint a szuperhősök versenyeznek egymással a város legjobb szerződéseiért. Az új spinoff azt ígéri, hogy ugyanazt a groteszk R-besorolású akciót hozza, mint az eredeti sorozat. Patrick Schwarzenegger állítólag visszatérő szereplő lesz, így lehet, hogy az egyik versenyző szuperhős a sorozatban.

A The Boys harmadik évadának premierje június 3-án várható az Amazon Prime-on. A spinoffot pedig 2023-ra jósolják, bár pontos bejelentés nem érkezett róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás