promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Netflix egyik legjobb sorozata - Elképesztő előzetest kapott Az Esernyő Akadémia 3. évada
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várniuk a rajongóknak, hogy ismét elmerülhessenek Az Esernyő Akadémia folyton érdekes és izgalmas világában.

2019-ben indult Netflixen a Gerard Way és Gabriel Bá képregényein alapuló Az Esernyő Akadémia című sorozat, amiben megismerhetünk egy rejtélyes, szuperképességekkel rendelkező családot, akiknek nemcsak a belső problémáikkal kell megküzdeniük, hanem a világot is meg kéne menteniük két túlfűtött vita között.

Az alkotás az egyediségének, különleges hangulatának és érdekfeszítő történetének köszönhetően hamar a közönség egyik új kedvence lett, a rajongók pedig már a 3. évadot várják türelmetlenül – a színészek természetesen visszatérnek, csupán annyi változás van, hogy Vanyat alakító Ellen Page-ből azóta Elliot Page lett.

Az Esernyő Akadémia folytatásában egy alternatív világba jutnak hőseink, ahol helyettük a Veréb Akadémia létezik, és nagyon úgy néz ki, hogy még ide is követte őket az a fránya világvége, amit már jó ideje próbálnak elkerülni – vagyis ismét felkészülhetünk pár bizsergetően furcsa, zseniális epizódra.

Nagy szerencsénk, hogy a Netflix eddig megkímélte ezt a sorozatot, ugyanis folyamatosan javul a széria, így a következő szezon minden bizonnyal sokkal jobb lesz, mint az eddigiek – pedig már a 2. évad is fantasztikus volt, így hamar a streamingóriás legnagyobbjai közé emelkedett.

Itt lehet megnézni Az Esernyő Akadémia június 22-én érkező 3. évadának magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás