promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Furcsa pletyka terjeng Stephen Kingről, amit egyelőre nem tudunk hova tenni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jó ötlet ez egyáltalán?

Október 13-án érkezik a David Gorgon Green által rendezett Halloween-trilógia befejező része, a Halloween Ends, amiről az a hír járja, hogy az irodalmi horror nagy mestere, Stephen King is kiveszi a részét.

Az író állítólag egy még kegyetlenebb lezárást adhat a szériának, mint amilyet az alkotók eredetileg terveztek. Bár King csak az inspiráció szintjén, mégpedig Christine című könyve révén folyna bele, amelyből szintén John Carpenter, a Halloween alkotója készített nagy sikerű filmet a nyolcvanas években. A Christine az „elátkozott autó” alműfajba tartozik, a címszereplő egy veterán járgány, amelyet megszáll egy gonosz szellem, és hatalmába keríti a tulajdonosát is.

Itt kapcsolódna össze a Christine és Michael Myers legendája, ugyanis egyes spekulációk szerint a Halloween Ends fogja behozni a megszállottság témáját, amely szerint Michael Myers valóban nem egy hús-vér ember, hanem egy elpusztíthatatlan, démonlakta lény. Majd ez a démon átköltözik egy másik karakterbe, aki a Jamie Lee Curtis által alakított Laurie Storde-hoz közelálló személy. Ezzel viszont könnyen elronthatják a szériát, hiszen nincs Halloween Michael Myers nélkül.

Hogy végül igaznak bizonyul-e ez a pletyka, az csak pár héttel a Halloween Ends októberi bemutatója előtt derülhet ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás