promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hamis erotika – 4+1 szexjelenet, ami még a színészek szerint is iszonyatosan kínos volt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kate Winsletnek például úgy kellett “szexelnie” Leonardo DiCaprióval, hogy a színésznő akkori a férje rendezte a filmet.

Első számú szabály: ne nézd vissza a szüleiddel a felvett szexjeleneteket. Ez a felnőtt filmesekre fokozottan igaz lehet.

Persze mi most olyan színészeket mutatunk, akik nem pornóban utaznak, de mégis futottak már bele szexjelenetbe Hollywoodban. Sokan egyetértenek abban, hogy ezt a legnehezebb imitálni. Hogyan reagálnak a színészek, amikor visszagondolnak a jelenetek forgatására, vagy amikor először nézték meg őket? Mutatunk ebből néhányat.

Paul Mescal

A Normális Emberek két főszereplőjének, Daisy Edgar-Jonesnak és Paul Mescalnak volt néhány vidám, de mégis igazán kínos pillanata a sorozat forgatása közben.

„Az első héten nekem és Daisynek egy teljes napos szexjelenetet kellett felvennünk, és bevoltunk kenve ezzel az Egyptian Magic nevű géllel. Ez gyakorlatilag hamis izzadság. Amikor szétváltunk, nagyon hangos finghangot adott ki a testünk a gél miatt. A stáb és a rendező mind azt hitték, hogy valamelyikünk fingott, mi pedig Daisyvel hisztérikusan nevetni kezdtünk”

- mesélte anno a színész.

Kate Winslet

A Titanic sztárja, Kate Winslet is belecsöppent pár pikáns szexjelenetbe Leonardo DiCaprióval a 2008-as A szabadság útjai című filmben. Azért is volt érdekes a dolog, mert a filmet Sam Mendes, Winslet akkori férje rendezte.

Leonardo DiCaprio próbálta megnyugtatni a színésznőt, hogy lépjenek túl ezen, és tudják le a jelenetet. Kate Winslet nagyon furcsán élte meg az egészet.

A Titanicban is volt szexjelenetük, de hát ott kicsit más volt a szituáció.

Dakota Johnson

A Szürke ötven árnyalata című filmben a 125 perces játékidőből 20 perc volt a szex. Dakota Johnson néha már elég kényemetlenül érezte magát. Szerinte nagyon unalmas tud lenni, amikor valaki már hét órája imitálja a szexet.

Ráadásul Jamie Dornantól kapott egy ostorcsapást, ami nem élvezetes volt, hanem kifejezetten fájdalmas.

Amanda Seyfriend

A színésznő Sarah Hendricksont alakította az HBO 2008-as Big Love című sorozatában. Nagyot hibázott, mert a szülivel együtt nézte meg a szexjelenetét.

„Sokkal élethűbb volt, mint amilyenre emlékeztem”

- mesélte anno a színésznő.

Margot Robbie

A Wall Street farkasának sztárja, Margot Robbie annyira zavarba jött a szexjelenetek miatt, hogy inkább hazudott a szüleinek. Azt mondta nekik, az egész csak CGI volt.

Martin Scorsese persze alapból úgy hozta össze az egészet, hogy se a színésznő, se Leonardo DiCaprio ne érezze magát kellemetlenül. Robbienak a szülei előtt azért mégis füllentenie kellett picit, ami több mint kínos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás