promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes: az esküvőn derült ki a menyasszonyról, hogy neki is a férje anyukája az igazi anyja, de akkor jött a duplacsavar
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő történet, egy óriási duplacsavarral.

Se szeri, se száma azoknak az elképesztő történeteknek, amelyek napról napra elárasztják az internetet, a világ tényleg egy globális kis falu lett, minden kicsit összezsugorodott, miközben ki is tágult. Régen csak azokat a történeteket ismertük meg, amelyeknek közük volt Magyarországhoz, ma már szinte elsőkézből értesülhetünk a Távol-Kelet érdekes sztorijairól is.

Egy nagyob bizarr történet bukott felszínre, amely éppen egy esküvőn történt. A vége ugyan boldog lett, de hirtelen mindenki megijedt kicsit, amikor kiderült az első sokkoló igazság, majd szépen sorban jött a több is, a második, és végül a harmadik is. A sztori elérte tetőpontját, hogy aztán szépen happy endbe, egy boldog végbe forduljon. De addig hirtelen rögös volt az út.

Az eset Kínában, pontosabban Szucsonban történt. A menyasszony és a vőlegény már az oltárnál álltak, a szülők ismerték egymást, de egy dolgot sosem vett észre a vőlegény anyja a lány kezén, azt az anyajegyet, ami teljesen lesokkolta, amikor hirtelen meglátta a ceremónia alatt. A szertartáson az örömanya éppen kezet fogott jövendőbeli menyével, amikor kiszúrta az anyajegyet, amely pont ott volt a lány kezén, mint az örömanya lányának kezén nagyon régen, amikor még együtt éltek.

Az anya azonnal megkérdezte a lány szüleitől, hogy örökbe fogadták-e, amikor kiderült, hogy igen, akkor a nő számára nyilvánvalóvá vált, hogy fia az ő igazi lányához készül hozzámenni.

Ám nem kellett lefújni az esküvőt, mivel az anya is örökbefogadta a fiút, a vőlegényt. Így a menyasszony és a vőlegény között semmiféle rokoni szál nem állt fent. Így is bizarr, hogy az újdonsült anyós egyben fia választottjában régen elveszett lányára talált.

(via NLC)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás