promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófiról olyan kép került fel az internetre, amelyet még Rubint Réka sem hagyott szó nélkül, nem is akármit írt a fitneszlédi
Borítókép:  RTL Klub screenshot
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bevállalós fotó, rengeteg komment.

Szabó Zsófi, mióta összejött Shane Tusup-pal elképesztően kivirult, ez pedig a közösségi oldalakra feltett képeiből is látszik.

Az utóbbi idők egyik leglájkoltabb fotója lett Szabó Zsófi oldalán az a kép, amelyen teljesen meztelenül ül kint egy erkélyen, méghozzá a Mátrában, és miközben a kép elképesztő nyugalmat ábrázol, semmi explicit tartalom nélkül, a fotó mellett elképesztő kommentáradat kerekedett ki rövid idő alatt. A kép amúgy IDE kattintva érhető el.

A csinos műsorvezető képei amúgy általában rengeteg spekulációra is okot adnak arajongók körében, akik néha a kelleténél többet is belelátnak, egy-egy frissen posztolt fotóba. mint például nem is olyan régen, amikor Szabó Zsófi egyik ruhája kapcsán, egy fehér egyberuha után az egyik kommentelő megjegyezte, hogy kismamák szoktak ilyet felvenni.

Ezt a képet ide kattintva nézhetitek meg:

A Mátrában erkélyre kiülős képhez több mint 100 komment érkezett szerte Magyarországról, sokan dicsérték Zsófit a bevállalós fotó után, de többen inkább azt jegyezték meg, hogy valamit azért felvehetett volna a műsorvezető.

Rengetegen csodálattal adóztak Zsófi gyönyörű alakja láttán a kép meleltti kommentszekcióban, még Rubint Réka is hozzászólt, mint írta Zsófinak:

"Álomszép vagy!"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás