promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle valódi kilétéről kiderült a szörnyű igazság: ha ez igaz, akkor most minden megváltozik
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kitálalhattak, egy könyv pedig mindezt összegyűjtötte.

II. Erzsébet királynő a platinai jubileumát ünnepli, azaz trónra lépésének 70,. évfordulóját, és már alig választja el két év attól, hogy örökre beírhassa magát a történelemkönyvekbe úgy, hogy ő lesz a valaha legtovább trónon ülő uralkodó. Ám az ünnepségre való felkészülés közepette még nagyobb a médiazaj, így pedig még több cikk és könyv jelenik meg a királyi család dolgaival kapcsolatban, így pedig potenciális új botránymorzsák is felszínre kerülhetnek.

Most például Meghan Markle került újra kicsit jobban a fókuszba.

Tom Bower életrajzíró nem mindennapi vállalkozásba kezdett, hiszen olyan, a brit királyi család kötelékében álló alkalmazottakkal készített miniinterjúkat, akik a feltételezések szerint elszenvedői voltak Meghan Markle stílusának, még Meghan és Harry házasságának korai szakaszában. Korábban erről több cikk is megjelent, ém bizonyítékokkal kevesen tudtak szolgálni azt a feltételezést illetően, hogy Meghan Markle szupergyorsasággal utáltatta meg magát az alkalmazottak körében.

Meghan Markle állítólag kiabált is az alkalmazottakkal, sőt, Katalin hercegné egyszer helyre is tette emiatt.

Tom Bower, a könyv írója, azt nyilatkozta, hogy nem volt egyszerű megírni a sztorikat, mivel rendkívüli nehézségek állták útját a munka során.

Érdekelnek még bizarr dolgok a brit királyi család életéből?

(via Borsonline)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás