promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége! Vilmos herceg és Katalin hercegné váratlan döntésre jutott - II. Erzsébet pedig nagyon nem fog örülni a hírnek, állítja egy neve elhallgatását kérő forrás
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A brit királyi család palotáinak tájairól újabb váratlan hírek érkeztek.

Alighogy kicsit elcsitultak azok a viharok, amelyeket Meghan Markle és Harry herceg váratlan kijelentései és médiaszereplései, valamint gesztusai okoztak, úgy tűnik, most egy másik helyről érkeznek olyan hírek, amelyek az immár 70 éve regnáló II. Erzsébetnek nem fognak tetszeni.

Az utóbbi időben Vilmos herceg és Katalin hercegné kapcsolatáról is meg lehetett tudni bizonyos belsőbb információkat, olyan apró kis hírmorzsákat, amelyeket talán sosem szerettek volna a nagyobb niylvánosság elé tárni. Így nemrégiben például több cikk is megjelent arról, hogy bizony otthon, a négy fal között nem éppen úgy vilselkedik Vilmos, ahogy azt a hírek alapján sejteni lehet.

Egy bennfentes ugyanis elárulta az egyik leghíresebb brit bulvárújságnak, a Mirrornak, hogy Vilmos nem tudja jól kezelni az indulatait. Ha a családjáról van szó, hajlamos dühbe gurulni, és kiabálni is. Ám az is kiderült, hogy ezek a fellángolások nem tartanak sokáig, ráadásul Katalin nagyon jól tudja ezeket csitítani.

A brit királyi család trónöröklési rendjében másik Vilmos modernizációs kísérletre adta a fejét, mivel szeretné ha a jövőben herceg és hercegnő helyett csupán Vilmosnak és Katalinnak hívnák őket. Ezzel pedig itt lehet a vége egy több évszázados tradíciónak. A neve ellhalgatását kérő forrás, azt nyilatkozta a Marie Clairnek, hogy a pár nem szeretné, ha a nemesi címeikkel azonosítanák őket.

Szeretnének kevésbé formálisak lenni, és egy rakat kőkemény hagyománnyal szakítanának a jövőben. Ez csupán egy lépés lenne.

A szakértők szerint II. Erzsébetnek nem fog tetszeni az ötlet, mivel nagyon fontos hagyományt törnének meg egycsapásra.

Vilmos hercegtől amúgy egyáltalán nem áll távol az, hogy meglepjen mindenkit valami újítással vagy váratlannal, korábban például simán felment egy színpadra, ahol Bon Jovival és Taylor Swifttel adott elő egy dalt.

(via Velvet)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás