promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító videó a betegsége után visszavonult Bruce Willisről, megható jelenet
Borítókép:  Profimedia-illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megható videó került fel az internetre.

Nem is olyan régen, még március legvégén a filmimádó közönség nagyon rossz hírt kapott, hiszen a Die Hard-filmek és megannyi zseniális akciófilm sztárja, a legendás Bruce Willisről kiderült, hogy visszavonul a filmezéstől, méghozzá egy súlyos betegség miatt. Akkor felesége adta hírül közösségi oldalán, hogy Bruce Willisnél affáziát diagnosztizáltak, és ezért vonul vissza szűk családi körbe a színész. A közleményben akkor a betegségről részletesebben is beszéltek, kifejtették azt is, hogy az affázia hatással van Bruce Willis kognitív képességeire is, így pedig a nyelvi zavarok miatt nagyon nehezére esne már filmekben szerepelni.

Később a felesége az Instagram-on közölt egy fotót is, amelyen férjével közösen szerepelnek, ez volt akkor az első fotó a világ számára a visszavonult Bruce Willisről.

A színészlegenda felesége, Emma Heming Willis a bejelentés óta rendszeresen oszt meg közösségi oldalán régi és új képeket, amelyeken Bruce vagy éppen családja körében látszódik, vagy éppen egy régi felvétel kerül fel a nyilvánosság elé egy megható történet társaságban.

Legutóbb például egy olyan videó került fel, amelyen Bruce Willis a kislányát tanítja korcsolyázni, méghozzá meghatóan játékos módon. a videót a Daily Mail publikálta:

(via Blikk)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás