promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre tűzokádó sárkányt is láthatunk a Trónok harca előzménysorozatának új előzetesében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett az HBO Max-on bemutatásra kerülő Sárkányok háza legújabb kedvcsinálója, amitől könnybe lábad majd a Trónok harca rajongók szeme.

Igaz, hogy a Trónok harca utolsó évada egyesek számára komoly csalódát okozott, de így is minden idők egyik legsikeresebb sorozatát sikerült összehoznia az HBO-nak. A rajongók már több éve vágynak egy hasonló kaliberű fantasy sorozatra, így nem meglepő, hogy emberek milliói kapták fel a fejüket, mikor kiderült, hogy jön egy újabb, George R. R. Martin művein alapuló széria, ami jó eséllyel igazán ütős lesz.

Magyarországon augusztus 22-én érkezik az HBO Max-ra a Sárkányok háza című sorozat, ami 200 évvel a Trónok harca véres, kegyetlen, ármánykodással teli eseményei előtt játszódik – az eddig közzétett anyagok alapján pedig elég valószínű, hogy ez az alkotás is hasonló tulajdonságokkal fog bírni, ami persze kifejezetten bizalomgerjesztő dolognak számít ebben az esetben.

Nemrég kijött egy friss kedvcsináló az HBO Max gigaprodukciójához, ami rendkívül látványosnak és izgalmasnak ígérkezik, ráadásul úgy tűnik, hogy tökéletesen fogja hozni a Trónok harca epikus, fenyegető hangulatát – arról nem is beszélve, hogy még egy hatalmas sárkányt is láthatunk benne, ami tüzet okád, szóval van miért izgatottnak lennünk, hiszen könnyen lehet, hogy ez lesz az év legjobb sorozata.

A Targaryen családról szóló alkotásban olyan remek színészeket láthatunk majd, mint például Matt Smith, Rhys Ifans, Paddy Considine vagy Olivia Cooke.

Itt lehet megnézni a Sárkányok háza legújabb, magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás