promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális ikertornyok: Julia Roberts és gyönyörű tinilánya egymás mellett állnak, és te nem tudod eldönteni, hogy melyikük Julia Roberts?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A neten terjed egy fotó, amely igazán kísérteties és megdöbbentő első blikkre.

Az imádott Julia Robert a világ egyik legkedveltebb színésznője már évtizedek óta, több tucat filmben szerepelt már karrierje során, talán még is legmaradandóbb, amely Magyarországon is leghamarabb eszébe jut az emebreknek, a Micsoda nő!, a film, amely maga a romantika kifejezés filmművészeti eszközökkel való kifejezésének egyik legmaradandóbb alkotása. Richard Gere és Julia Roberts együtt zseniálisat alakítanak.

Az elmúlt időszakban az internetet bejárta egy nagyon fura fotó, amelyen a képleírások szerint Julia Robert látható együtt lányával, Hazel Moder-rel. A képaláírás természetesen összegzi is a jelenetet, mint két tojás, mintha ikertornyok állnának előttünk. Egy az egyben ugyanaz anyja és lánya.

A kép amúgy egy reklámban tűnik fel az interneten sok helyen:

De mégis mi lehet az igazság? Valószínűleg sokan elhiszik, mivel nem feltétlenül tudják, hogy néz ki Julia Roberts tinilánya. Az egyik álhírcáfoló oldal járt utána a sztorinak, a kép abban a kontextusban, ahogy használják, hamis, két régi Julia Roberts-et ábrázoló fotó lett mesterien összefotosoppolva. Ám a kép ennek ellenére létezik egy másik kontextusban, mivel a PEOPLE magazin direkt készít ilyen képeket, ezzel illusztrálva, hogy a szépség állandó és örök, az évek múlásával is. A PEOPLE több hírességről is készített hasonló fotókat.

Julia Robert lánya, Hazel Moder pedig így néz ki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás