promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham egy bosszúszomjas méhész lesz az új akciófilmjében
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Reméljük, hogy Jason Statham végre lépesmézzel is fog gyilkolni a filmben.

Az akcióhősök unikornisának számít Jason Statham, ugyanis nagyjából ő maradt az egyetlen olyan hollywoodi pofozógép, akinek a filmjeit még moziba küldik, és nem egyből DVD-re, vagy valamelyik streaming platformra. A színész már 54 éves, de még mindig simán szét tudja rúgni bárkinek a s*ggét, hamarosan pedig egy igazán érdekes projektben láthatjuk őt, amit nem akárki rendez.

Jason Statham főszereplésével jön a The Bee Keeper (szabad fordításban: A méhész) című pörgős akciófilm, amiben hősünk egy visszavonult titkosügynök, aki könyörtelen bosszúhadjáratra indul – az alkotást pedig nem más rendezi, mint a Kiképzés, a Suicide Squad, a Harag és Az utolsó műszak mögött álló David Ayer.

Annyi még kiderült a filmről, hogy a méhészek mitológiáját fogja elővenni, és egy titkos társaság is lesz benne, vagyis könnyen lehet, hogy valóra válik sokak álma, és Jason Statham esetleg hűséges méhek segítségével, egy méhkast az ellenségeihez dobva, vagy akár még lépesmézzel is mészárol majd ebben az érdekesnek ígérkező alkotásban, amiben a stúdió annyira bízik, hogy máris egy franchise kezdeteként emlegetik.

Szinte a lelki szemeink előtt láthatjuk a nyitójelenetet, ahogy Jason Statham a világtól elvonulva gondozza a kedves kis méheit, majd megjelennek a birtokon fegyveres, fekete öltönyös, napszemüveges rosszfiúk, akik azt hiszik, hogy könnyű meló lesz elintézni őt – de nagyot tévednek, mikor hősünk elővesz egy shotgunt az egyik méhkasból, és lassított akciójelenetek közepette elintézi őket, majd azt mondja: „véget értek a mézes hetek”.

David Ayer remek rendező, ha hagyják kibontakozni, Jason Statham pedig mindig hozza a kötelezőt, így minden adott, hogy a The Bee Keeper egy tökös akciófilm legyen – főleg, hogy a titkos társaság miatt kicsit John Wickesen hangzik a dolog, ráadásul a forgatókönyvet az a Kurt Wimmer írta, akinek az Equilibrium, Salt ügynök, Az utca királyai, illetve a Törvénytisztelő polgár is köszönhető.

Az még egyelőre nem derült ki, hogy mikor érkezik a The Bee Keeper.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás