promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Torres Dani és Voga Viki közös dala már most slágergyanús
Borítókép:  Torres Dani Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Torres Dani és Voga Viki imádták a közös munkát, ami meg is látszik a The One In Your Life című dalukon.

Megjelent Torres Dani legújabb single-je, a The One In Your Life, amelyet Voga Vikivel közösen készített el. Akik ismerik az énekesnő munkásságát, tudják róla, hogy milyen egyedi stílusa van; keveri az RnB, a soul, és a popzene elemeit. Édesapjának köszönhetően már gyermekkorától kezdve rengeteg különféle zenével megismerkedett, ez is segített neki, hogy kialakítsa a saját stílusát.

Torres Dani portálunknak úgy fogalmazott:

„a TAP (Torres Audio Productions) stúdió falai megrepedtek, a tetőre meg elkezdtek hullani a csillagok, mikor Viki kiénekelte az A6-ot”.

Közös daluk egy modern, lassúbb tempójú pop szerzemény a szerelemről és a kettőségről, ami könnyen be tudja fészkelni magát egy kapcsolatba. Voga Viki elmondta nekünk, mi volt a legjobb a Danival való közös munkában.

„Imádtam Danival dolgozni, dőltek belőle az ötletek, ami engem is inspirált. Szenvedélyes maximalista, úgy hajtott 3 órán keresztül, hogy amikor hazaértem úgy éreztem lefutottam egy maratont. Szeretem az ilyesmit, én sem állok meg addig, amíg azt nem érzem, hogy valami igazán jót csináltunk. Ráadásul isteni kávét főz”

Torres Dani legutóbb a Valami Jó című dallal, majd később a Kis Kece Lányom modern feldolgozásával jelentkezett a zenei színtéren és a hazai rádiókban. A Voga Vikivel készült, slágergyanús dalt alább hallgathatjátok meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás