promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon szomorú hírek jöttek II. Erzsébetről, erre kevesen számítottak
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Pedig lassan érkezik a platina jubileumi ünnepség fő fogása is.

A brit királynő egészségügyi állapota nincs a legnagyobb rendben, az elmúlt hónapokban erről nagyon sokat lehetett olvasni. II. Erzsébet nagyon sok eseményt kénytelen lemondani, de azért arról is érkeznek hírek folyamatosan a palota berkeiből, hogy őfelsége azért részt is vesz sok eseményen és találkozón. Pár héttel ezelőtt például Harry herceggel és Meghan Markle-lel is találkozott, és a feszültségek kicsit oldódtak is a híradások szerint.

Ám most a királyi palota megint rossz hírekkel szolgált. II. Erzsébet nem vesz részt majd a szokásosan májusban és júniusban megrendezésre kerülő kerti partikon, amelyeket általában a Buckingham-palotában, illetve a Holyroodhouse-ban hoznak tető alá.

A döntés mögött valószínűleg az lehet, hogy az elmúlt időszakban hírek szivárogtak ki a palotából, miszerint őfelsége nagyon rosszul mozog. Nemrégiben például többször bottal jelent meg a nyilvánosság előtt, ráadásul egy szupermodern, mindennel is felszerelt golfkocsit is kapott a jobb közlekedés reményében. A csúcsjárműről korábban a média különböző orgánumai több cikkben is beszámoltak.

Ezekre a partikra amúgy a brit birodalom krémje is hivatott, így nagyon fontos eseménynek számítanak a brit királyi család életében is. Őfelségét majd a királyi család tagjai képviselik ezeken a rendezvényeken - írja a brit Metro.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás