promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a Netflix gigászi dobása: 49 mellvillantás 25 perc alatt – azonnal akarod látni?
Borítókép:  Profimedia- illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vajon romantikus drámát vagy szoftpornót láthatunk, ahol 25 perc alatt 49 alkalommal látunk mellet? Segítünk. A Netflix egyik sikerfilmjének, a 365 napnak a második részét.​

Mi kell egy jó Netflix-es szoftpornóhoz? Tengerpart, kertészfiú, egy maffiavezér olasz csődör, és persze mell. Sok mell. Az internetes portálokon lévő kommentek nagy része az első 25 percet emeli ki, mint a film vízválasztóját. Aki túlteszi magát a „zs” kategóriás erotikán vagy legalább átpörgeti, talán a szexjeleneteken kívül némi tartalmat is kaphat a rossz színészi játék mellett.

Na, de mi olyan rossz ebben a 25 percben? Próbáltam tudományosan szemlélni, hogy vajon mi borzasztja el a nézőket?

Két dolgot biztosan kijelenthetünk, az egyik, hogy 5 percenként szexjelenetet láthatunk, a másik, hogy 49 mellvillantást sikerült belesűríteni ebbe a tartalmas 25 percbe. Láthatjuk az újdonsült házaspárt szeretkezni az esküvő előtti pár percben, a nászéjszakán, nászúton és a nászút után.

De vajon egy ilyen intenzív kezdés után kapunk-e valami olyan filmes élményt, amit a pandémia alatt hatalmas sikert aratott első rész adott?

A 365 című lengyel film első része túlfűtött erotikus jelenetekkel tarkított romantikus dráma volt, míg a második rész romantikus drámai jelenetekkel kiegészített szoftpornó.

Személy szerint nekem tetszett az első rész, és a drámai befejezésnek vártam a folytatásban némi magyarázatát, vagy hogy legalább ez a fordulat meghatározza a cselekmény további folytatását.

Azonban tartalom helyett inkább kapott a produkció egy kertészt, ha a főhőssel folytatott szexjelenetek kevésnek bizonyultak volna, akkor egy pornós klisé – szexuális fantáziálás a kertésszel – hátha megint a toplisták élére repíti ezt a „remekművet”.

Azonban az első nézői reakciók ennek az ellenkezőjéről számolnak be, és személy szerint én is csak főzés közben, háttérzajnak kapcsoltam be Blanka Lipinska lengyel írónő Stockholm-szindrómán alapuló könyvadaptációját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás