promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentésre készül az RTL Klub, az egész ország feszülten figyel
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csütörtökön érkezik az RTL Klub gigabejelentése. De vajon mi lehet az?

Mint azt Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese bejelentette, 2022-ben is lesz X-faktor, amit ezúttal is Miller Dávid fog vezetni. A 11. évaddal kapcsolatban továbbá kiderült az is, hogy az előző évadokkal ellentétben most már nem a versenyzők nemétől és korától függően fognak kialakulni a mentorok csapatai, hanem idén már mindenki ahhoz kerülhet, akit kiválasztanak.

Ez azt jelenti, hogy a 11. évadban a mentorok fogják eldönteni, hogy kiket visznek magukkal a Mentorházba, ezért komoly csatározásokra lehet majd számítani az idei szezonban.

A legutóbbi évadban Csobot Adél, Puskás Peti, ByeAlex, és Gáspár Laci voltak a tanító mesterek, de egyelőre nem tudni, hogy ez a felállás az idei évadra is érvényes lesz-e.

A SorozatWiki megírta, hogy az RTL Klub május 5-én, csütörtökön egy nagy bejelentésre készül az X-faktorral kapcsolatban, ugyanis le fogják leplezni a négy mentort.

Mivel eddig nem nagyon volt ekkora behrangozója a mentorok leleplezésének, így várhatóan lesz vagy lesznek személyi változások a mesterek körében, de egyelőre csak találgatni lehet, hogy ki marad, és ki távozik a műsorból.

Puskás Peti, ByeAlex, és Gáspár Laci már 2016 óta állandó tagjai az X-faktornak, míg Csobot Adél csak a legutóbbi évadban érkezett Dallos Bogi helyére.

Az X-faktor 11. évada a tavalyihoz hasonlóan valamikor ősszel kerülhet képernyőre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás