promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki most a Rendőrakadémia filmek imádott színésze, aki a '80-as évek egyik legnagyobb sztárja volt
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rendőrakadémia Mahoney-ja, Steve Guttenberg már 63 éves, és meglepően jól tartja magát.

Egykor Magyarország egyik kedvenc színésze volt Steve Guttenberg, aki a pályafutása során olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Rövidzárlat, Három férfi és egy bébi, annak a folytatása, a Kettőn áll a vásár, illetve a nagy sikerű Rendőrakadémia-széria, amiben a legendás Mahoney-t alakította több részen keresztül.

Steve Guttenberg leginkább a '80-as években volt nagy név, de még a következő évtizedben is rengeteg ismert alkotásban láthattuk őt, viszont utána egyre kevesebbszer tűnt fel nagyobb filmekben – ami azért van, mert a színész egy időre visszavonult, ugyanis ki akart szállni a hollywoodi mókuskerékből pár bukás után.

Sajnos nem igazán sikerült később visszaszereznie a régi népszerűségét, így mellékvágányra keveredett, de most, 63 évesen is aktívan színészkedik, csak olyan alkotásokban, amik nem túl sok emberhez jutnak el – ékes kivétel a Sharknado negyedik része, ami a gagyisága ellenére kultuszfilmnek számít bizonyos körökben.

A fenti képen jól látható, hogy a bal oldalon lévő Steve Guttenberg most is remek formában van, hiszen még mindig ott van a szemében az a kis huncutság, ami annak idején olyan remek komikussá tette őt a '80-as években.

Éppen ezért olyan elszomorító, hogy nemrég még szó volt egy új Rendőrakadémia filmről, amiben ő is visszatért volna, de sajnos széthullott a projekt, és inkább úgy döntött a stúdió, hogy ha bármikor is elkészül az alkotás, akkor az teljesen új színészgárdával fog megtörténni, ez pedig természetesen nagyon kiakasztotta a rajongókat.

Íme egy videó, amiben tüzetesebben is elmesélik, hogy mi történt Steve Guttenberggel:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás