promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér minden idők egyik legfélelmetesebb horrorikonja, Az apáca
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Négy év után végre elkezdődtek a munkálatok, hivatalosan is jön Az apáca folytatása.

A modern horror mestere, James Wan a 2016-os Démonok között 2-ben bemutatott nekünk egy új, borzongató karaktert, aki pillanatok alatt beköltözött a közönség rémálmaiba. Nem csoda, hogy a hatalmas népszerűség láttán 2018-ban Az apáca címmel saját filmet kapott a démoni lény – és igaz, hogy az alkotás elég vegyes kritikákat kapott, de még így is az év egyik legsikeresebb horrorja lett, szóval csak idő kérdése volt, hogy berendeljék a folytatást.

Végre hivatalosan is bejelentették, hogy jön Az apáca 2, ráadásul már el is kezdődtek a munkálatok – a vérfagyasztónak ígérkező alkotást pedig nem más rendezi majd, mint A gyászoló asszony átka és a Démonok között: Az ördög kényszerített mögött álló Michael Chaves.

Az első Az apáca film nagyon hangulatos és hátborzongató volt, de sokan hiányolták belőle az igazi félelmet, így szinte biztos, hogy az új rendezővel azt akarják elérni a producerek, hogy a rajongók elégedettebbek legyenek a folytatással – Michael Chaves pedig már többször is bizonyította, hogy ért a feszültségkeltéshez, szóval ezek alapján jó kezekben van a sokak által várt projekt.

Arról egyelőre még nincsenek információk, hogy pontosan miről fog szólni a film, illetve azt se lehet tudni még, hogy mikor láthatjuk – de abból kiindulva, hogy már készül, legkésőbb jövőre megérkezik Az apáca 2.

Itt lehet megnézni valószínűleg csupán producerként közreműködő James Wan bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás