promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zac Efron kislányának veszélyes képessége van, amiért egy titkos kormányügynökség is üldözi őket – Tűzgyújtó előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zac Efron Stephen King-adaptációban kapott főszerepet.

Stephen King 1980-ban megjelent bestsellerét, a Tűzgyújtót annak idején sokan méltatták összetett, karaktervezérelt történetéért. Nem is telt bele sok időbe, 1984-ben máris film készült belőle az akkor még csak 9 éves Drew Barrymore-ral a főszerepben, most pedig, több mint 30 évvel később Jason Blum és Akiva Goldsman, akik már dolgoztak együtt a Parajelenségek-filmekben, elérkezettnek látták az időt, hogy ismét fellobbantsák a szikrát egy új korszak igényeinek megfelelően.

„A horrorrajongóknak van egy olyan új generációja, akik már hallhattak az első filmről, de nem látták. Úgy gondoltuk, érdemes lesz kortárs szemlélettel megközelíteni a történetet, miközben új arcokat is fölfedezünk”

– mondja Jason Blum.

A Tűzgyújtó új feldolgozásának főszerepére nem kisebb színészt szerződtettek le, mint Zac Efront, míg a veszélyes képességgel "megáldott" Charlie-t Ryan Kiera Armstrong alakítja.

A történet szerint egy rendkívüli pirokinetikai képességekkel bíró lány megvédi családját és önmagát olyan sötét erőktől, amelyek el akarják fogni őt, hogy irányíthassák. Andy és felesége, Viky már több mint egy évtizede menekülnek, hogy elrejtsék lányukat, Charlie-t egy titkos kormányügynökség elől, amely ki akarja használni példátlan tehetségét, hogy a tüzet tömegpusztító fegyverré alakítsák. Andy megtanította Charlie-t, hogyan tartsa kordában tűzgyújtó képességét, amit harag vagy fájdalom aktivál. Ám amint a lány 11 éves lesz, a tűz egyre és egyre fékezhetetlenebbé válik. Miután véletlenül kiderül a család tartózkodási helye, egy rejtélyes titkosügynök indul utánuk, hogy örökre elfogja Charlie-t. A lánynak más tervei vannak.

A Tűzgyűjtó május 12-én debütál a magyar mozikban. A filmhez nemrég több magyar nyelvű videó is érkezett, amivel betekintést nyerhetünk a legújabb King-adaptációba.

Szinkronos előzetes:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás