promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Meghan Markle apja bejelentette, hogy megteszi - már nincs sok hátra, ezzel pedig óriási botrányok jöhetnek
Borítókép:  EllenTube/Ferrari Press Agency/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Meghan Markle apja, Thomas Markle egy interjúban jelentette be, hogy elindul majd Londonba.

Meghan Markle nincs jóban apjával, és testvéreivel sem. A család tagjai pedig előszeretettel szólalnak meg különböző médiatermékek oldalain, sőt, Meghan apja, Thomas még saját Youtube-csatornát is indított, az egyik testvére pedig még könyvet is írt, amelyben olyan dolgokról is ír, amelyek igen kellemetlenül érintették a hercegnét. Nem sokkal korábban például Meghan Markle nővéréről derülhetett ki, hogy sokáig álnéven írt Twitteren Meghan Markle-ellenes posztokat.

Olyan pletykáknak adott táptalajt a Twitter-fiók, mint hogy Archie apja nem is Harry herceg. Természetesen ezek a pletykák elképesztő gyorsasággal száguldtak végig az interneten. A fiókot végül pár héttel ezelőtt törölték.

Thomas Youtube-csatornáján az aktuális napi történésekre reflektálnak, de az első adásban "nosztalgiáztak" is, többek között szóba került az is, hogy Thomasnak mennyire nem tetszet, hogy Harry herceg nem kérdezte meg tőle személyesen, elveheti-e a lányát.

Thomas most újabb nyilatkozatot tett, méghozzá nagy nyilvánosság előtt. A Newsweek számolt be róla, hogy Meghan apja bejelentette, elindul majd Londonba júniusban, hogy részt tudjon venni II. Erzsébet platinajubileumi ünnepségén. Egyrészt azért, hogy találkozhasson őfelségével, másrészt pedig azért, hogy találkozhasson unokáival, akiket még sosem látott, így akarja tehát élőben elcsípni Meghant és Harryt. Ezzel a lépéssel pedig óriási botrányok szabadulhatnak el.

Az interjúban Thomas sokat kritizálta lányát és vajét azért is, hogy még nem mutatták be a gyermekeiket II. Erzsébetnek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás