promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellek, bugyi, combok – Jamie Lee Curtis soha nem riadt vissza a merész villantásoktól
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznőnek magyar vér is csörgedezik az ereiben, talán ezért is olyan temperamentumos.

Legyünk bátran büszkék Jamie Lee Curtisre, akinek jó adag magyar vér folyik az ereiben, hiszen a világsztár Tony Curtis gyermekeként jött a világra 63 évvel ezelőtt. Édesapja már Manhattanben született, de 6 éves koráig kizárólag magyarul tudott beszélni, az édesapja ugyanis Mátészalka mellől kivándorolt magyar zsidó volt.

Jamie Lee nem roppant bele a bohém Tony Curtis sztárságából adódó nyomásba, máig remekül megállja a helyét Hollywoodban. A kétszeres Golden Globe-díjas színésznő olyan filmekben bizonyította rátermettségét, mint a Halloween 1-2, A hal neve: Wanda, a My Girl, a True Lies – Két tűz között, a Fészkes fenevadak, vagy A panamai szabó.

Fotók: Profimedia

Ezekben pedig alkalomadtán a nekivetkőzéstől sem ijedt meg, bátran a közönség elé tárta bámulatos idomait. Meglepő, hogy volt idő, amikor néhányan úgy gondolták, hogy a karakteres arcú színésznő valójában férfi, ám ezt a badarságot Jamie Lee gyorsan leszerelte merész pucérkodásaival.

A panamai szabó című, 2001-es alkotásban például Pierce Brosnannel dulakodva buggyantak elő a mellei a ruhából, az 1985-ös Ingerlő idomokban az akkoriban divatos aerobic-szerelésekben mutatta meg magát, míg az 1994-es True Lies – Két tűz között című akciófilmben 36 évesen sem szégyellt fehérneműre vetkőzni.

Jamie Lee Curtist ma sem felejtette el Hollywood, idén két produkció is szerepel a filmográfiájában (Minden, mindenhol, mindenkor, illetve egy újabb horror, a Halloween Ends), de egy 2023-as sci-fi-akció-komédiában (Borderlands) is biztosan látni fogjuk.

A színésznő egyébként óriási World of Warcraft-rajongó, így nem csoda, hogy Ruby lánya májusi esküvőjén is a videójáték egyik szereplőjének fog beöltözni. Mivel cosplay-buli lesz, ezért nem fog kilógni a sorból. Jamie Lee 26 éves lánya egyébként transznemű, és egy Cynthia nevű hölggyel fogja összekötni az életét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás