promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
RTL Klub: búcsúzik a Keresztanyu és a Hotel Margaret is
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub leveszi a sorozatait a képernyőről.

Hamarosan teljesen átalakul az RTL Klub hétköznap esti műsorrendje, ugyanis napokon belül több saját gyártsú sorozatuk aktuális évada is véget ér. Január 3-án debütált a Keresztanyu 3. évada, ami továbbra is nagy népszerűségnek örvend a csatornán. A makkosszállásiakról szóló fiktív széria április 29-ig marad a képernyőn, aztán ismét hosszú szünetre vonul.

A Keresztanyu 4. évadát most tavasszal forgatják, így valamikor ősszel folytatódhat a történet.

Ugyancsak április 29-én ér véget a Hotel Margaret első évada, aminek csupán az első része hozott némi nézettséget, azóta pedig megállíthatatlanul zuhan a mélybe. A krimi-vígjáték sorozat katasztrófális számokat produkál már hetek óta, így nem meglepő, hogy az RTL Magyarország egyelőre nem beszélt arról, hogy folytatják-e a történetet; bár jobban tennék, ha hagynák inkább feledésbe merülni.

A Hotel Margaret első évadának 61., évadzáró epizódját április 29-én, pénteken 22:45-től láthatja majd az RTL Klubon az, akit még érdekel.

Május 2-án, hétfőn aztán új műsorrend kezdődik az RTL-en, elindul A Konyhafőnök új évada, melynek adásait minden hétköznap 20 órától láthatjuk majd.

A nagy sikernek örvendő gasztro reality idei évada sem lesz híján a meglepetéseknek: a közönségkedvenc zsűrit, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost hetente legendás sztárok fogják segíteni, akik mindent megtesznek majd, hogy próbára tegyék a versenyzőket. Ráadásul egy egyelőre rejtélyes világsztár is érkezik A Konyhafőnökbe, akit ebben a szerepben még nem láthattak a hazai nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás