promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horrortól kezdve minden van Charlize Theron kedvenc filmjeinek listáján - Mennyit láttál ezekből?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas Charlize Theronnak igazán érdekes, remek ízlése van a választásai alapján.

Charlize Theron eddigi pályafutása során olyan filmekkel bizonyította a tehetségét, mint például a Mad Max - A harag útja, Atomszőke, Halálos iramban 8. vagy A rém. Hollywood legnagyobb sztárjai között tartják számon a népszerű színésznőt, aki már szinte minden műfajban megmutatta, hogy mit tud, ráadásul rengeteg legendával sikerült együtt dolgoznia az utóbbi években – a híresség jelenleg is nagyon elfoglalt, és folyton valami új projekten dolgozik.

Kevesen tudják, de Charlize Theron nemcsak csinálni, hanem nézni is szereti a filmeket, nemrég pedig megkérdezték tőle, hogy mi az 5 kedvence, ő pedig meglepő gyorsasággal sorolta a jobbnál jobb alkotásokat, amik között bőven akadnak meglepetések is, hiszen a választásai legalább olyan sokszínűek, mint a saját filmográfiája.

Íme Charlize Theron 5 kedvenc filmje:

Három óriásplakát Ebbing határában (2017, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri – Rendezte: Martin McDonagh)

Charlize Theron elárulta, hogy nemrég nézte meg ezt a drámát és imádta, ráadásul szerinte a főszereplő, Francis McDormand is fenomenális munkát végzett ebben a kétszeres Oscar-díjas alkotásban.

Míg tart a bor és friss a rózsa (1962, Days of Wine and Roses – Rendezte: Blake Edwards)


Kép: Profimedia

A színésznő azért szereti nagyon ezt a klasszikus filmet, mert szerinte Jack Lemmon hihetetlen alakítást nyújt ebben a részeges szerepben.

Repülők, vonatok, autók (1987, Planes, Trains & Automobiles – Rendezte: John Hughes)

Charlize Theron a saját elmondása szerint nagyjából 150 alkalommal látta ezt a Steve Martin-John Candy vígjátékot, ami állítólag egyre jobb lesz.

Csobbanás (1984, Splash – Rendezte: Ron Howard)


Kép: Profimedia

Tom Hanks és Daryl Hannah hableányos romantikus-vígjátékát annyira szereti Charlize Theron, hogy még a gyerekeivel is megnézette, akiknek szintén bejött.

A cápa (1975, Jaws – Rendezte: Steven Spielberg)

Ezt a választását különösen meg sem indokolta a színésznő, ami érthető, hiszen Steven Spielberg horrorfilmje valóban egy klasszikus, amit szinte mindenki ismer a világon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás