promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kubai színésznő levetkőzött, és formás, kerek mellei Ben Affleck eszét is elvették
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Veszélyben a házassága Jennifer Lopezzel?

Egyre jobban fut a szekér a kubai származású Ana de Armas-szal, aki sorra kapja a jobbnál jobb szerepeket Hollywoodban. A szélesebb közönség 2009-ben ismerhette meg a Szex, party és hazugságok című tinimoziból, de azóta már többször dolgozott a „leköszönő” James Bonddal, vagyis Daniel Craiggel is.

A 34 éves szépség idén a Netflix által készített életrajzi drámában (Blonde) alakítja Marilyn Monroe-t, illetve feltűnt Ben Affleck oldalán is a Mélyvíz (Deep Water) című erotikus thrillerben. Bár maga a film nem aratott osztatlan sikert, a bájos Ana révén biztosan sokak számára örökké emlékezetes marad.

A színésznő ugyanis nem rettent vissza a vetkőzéstől, és többször is megmutatta hibátlan alakját, formás melleit. A regényadaptációból született alkotásban férjet és feleséget alakítanak Ben Affleckkel, sőt forgatás közben össze is melegedtek egymással. Emiatt ugyanakkor Jennifer Lopeznek, a sztárszínész menyasszonyának felesleges aggódnia, mert a Mélyvíz munkálatai már 2019 novemberében elkezdődtek, és mostanáig tartott a film elkészülése.

Sajnos a produkciót nem vetítik moziban, sem Amerikában, sem Magyarországon, sem pedig máshol (pedig nyilvánvalóan ez volt az eredeti terv), kizárólag a Hulu nevű streaming szolgáltatónál érhető el márciustól.

Fotók: Profimedia

A Mélyvíz a Rotten Tomatoes értékelő oldalon 37 százalékon áll, amire egyáltalán nem lehetnek büszkék. A website összegzése szerint a nézők ki vannak éhezve egy igazán ütős erotikus thrillerre, a Deep Water azonban messze áll a rendező Adrian Lyne legjobb munkáitól.

„Szerintem jó volt Ben Affleck alakítása, bár a filmmel kapcsolatban vegyes érzéseim vannak. Tetszett is, meg nem is, közben ki is akasztott egy-két momentum, de alapjában véve szeretem az ilyen típusú filmeket, bár a vége számomra nem kerek.”

„Sose szerettem Ben Afflecket, de nekem ez most a mélypont volt. A mélyvíz. :) Ilyen semmitmondó, sz*r filmben szerepet vállalni… ennyire rosszul megy? Nem is állt jól neki ez a tömeggyilkos papucsférj szerep. A csigákról nem is beszélve. Én is kivágtam volna belőle egy csomó részletet. Úgy az egészet, cakompakk”

– szólták le a magyar nézők is a Port.hu oldalon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás