promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Lara korhatáros fotót posztolt, Kulcsár Edina pedig tudtán kívül égette le G.W.M-et
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotók és videók kerültek fel a héten is az internetre.

A héten is rengeteg dolgo történt a magyar bulváruniverzumban, futószalagon jöttek a fényképek és videók, amelyeken ámult vagy éppen elhűlt a publikum, ám az biztos, hogy nem maradtunk érzelmek és gondolatok nélkül a történések láttán. A képek és videók persze azonnal megukkal hozták a sztorikat is, legújabb heti összefoglalós cikkünnkben azokból az írásokból válogattunk, amelyekre legtöbbször klikkeltek a magyar userek.

Nemrég Rubint Rékáék egy ismert afrikai országban, Zanzibárban jártak, a sok munka mellett természetesen a pihanésre is jutott, Schobert Lara pedig igazán korhatáros képekkel örvendeztette meg rajongóit. Még Vasvári Vivien is kommentelt a fotók alá.

Kulcsár Edina Insta sztori keretében posztolt G.w.M-ről képet, amikor éppen moziban voltak együtt, ám az emberek valamit kiszúrtak a fotón, amely alá rengeteg komment is érkezett, sokan elítélték a cselekedetet.

Valamiféle átok ülhet a brit királyi család tagjain? Meglehet, és most részletek is kiderültek ezzel kapcsolatban. Most még egy szakember is megszólalt az eset kapcsán.

És ismeritek azt a települést, ahol csupán egyetlen ember lakik? Ez az egyetlen ember pedig mindnet egyedül működtet, még a nevét is tudjuk. A cikkben pedig be is mutatkozik nektek. Nem akármilyen történet az övé, dehát imádnivaló az egész, hiszen ezek a kis érdekességek mindig örömmel töltik meg a szívünket, főleg ilyen borongó vasárnap délutánokon.

Tóth Andi és Andrei Mangra most végre elmondta az igazságot kapcsolatukról?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás