promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Házipálinkával utazott vissza az időben, hogy megakadályozzon egy gyilkosságot - kijött a Zanox előzetese
Borítókép:  Mozinet
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a végső mozielőzetes a Zanox – Kockázatok és mellékhatásokhoz. Baranyi Benő vígjátéka május 26-tól látható a mozikban.

Május végén debütál a mozikban Baranyi Benő első nagyjátékfilmje, ami ugyan nem egy eredeti alapötletre épül, hiszen az időutazás és az időhurok számtalanszor jelent már meg a nemzetközi filmekben, de tény, hogy eddig senkinek sem jutott eszébe, hogy házipálinkával menjen vissza a múltba.

A történet: a kétes eredetű házipálinkák sok fejfájást okoznak, a Zanoxnevű kísérleti szerrel viszontlehetővé teszik az időutazást. Ráadásul más piákkal ellentétben nem előre, hanem a múltba.Misivel is ez történik, akit a következő reggelen a másnaposság helyett ismét az érettségi vár. A szokatlan helyzettel élve Misi bátrabban kezdeményez Jankánál, akibe régóta szerelmes,megpróbál megakadályozni egy gyilkosságot, és a töri tételt is átnézi, amit húzni fog. Arraviszont nem gondol, hogy mennyi mindennek kell a helyén lennie ahhoz, hogy napját valóbana legjobbá alakítsa,miközben vészesen fogy az időutazás üzemanyaga, a házipálinka.

Baranyi Benő első nagyjátékfilmje egy romantikus és sci-fi jegyekkel átszőtt vígjáték, melynek főszerepeit Bálint Előd, Erdős Lili, Hatházi András, és Sólyom Katalin játsszák.

A Zanox–Kockázatok és mellékhatások előzetese az alábbi videóban nézhető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás