promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez tényleg Bud Spencer lenne? Rá sem ismerni az esküvői fotóján - így nézett ki imádott felesége oldalán a nagy napon
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bud Spencer 31 éves volt, mikor megnősült, de meg sem lehet ismerni őt az esküvői fotójukon.

A világ legnagyobb szívű pofonosztója, Bud Spencer 1960-ban vette feleségül imádott szerelmét, Maria Amatót, akivel 56 évig éltek boldog házasságban.

Bud Spencer, aki annak idején még Carlo Pedersoli néven volt ismert, az 50-es években ismerte meg a feleségét, aki az olasz filmproducer, Giuseppe Amato lánya volt. Házasságkötésük után egy évvel meg is született első gyermekük, akit a nagypapája után neveztek el Giuseppének. Később a házaspárnak két lánygyermekük is született, Christiana 1962-ben, és Diamante 1972-ben.

Bud Spencer és Maria Amato mindvégig kitartottak egymás mellett. A színészt egy 2016-ban adott interjújában arról kérdezték, hogy mi a boldogságuk titka.

„Ez nagyon nehéz kérdés. Azt mondanám, hogy a titok abban rejlik, hogy a megfelelő feleséget kell megtalálni. Én ebben nagyon szerencsés voltam. Ráadásul, amikor még én házasodtam, azokban az időkben a családi kapcsolatokat tiszteletben tartották. Napjainkban sokkal nagyobb szükség van már a szabadságra, de a következmények nem mindig pozitívak”

Bud Spencer halála után a felesége azt mondta, hogy egy igazi kaland volt együttélni a színésszel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás