promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Úgy öltözött fel a gyönyörű sztárénekes, hogy simán látszik az izgató, vörös bugyija
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kaliforniai Coachella zenei fesztivál egyik legnagyobb sztárjáról van szó.

A Coachella nevű zenei fesztivált 1999 óta rendezik meg a kaliforniai Indio városában. Egyre nagyobb hírnévre tesz szert, ezért egyre nagyobb rangot jelent a meghívottak közé kerülni. Idén a brazil Larissa de Macedo Machado számított az egyik legnagyobb durranásnak, aki Anitta művésznéven próbálja meghódítani a közönséget.

Odahaza ez már sikerült neki, amit a közel 62 milliós Instagram-követőtábora is jelez. A 29 éves, kissé szabadszájú szépség odahaza színésznőként, tévés műsorvezetőként és üzletasszonyként is ismert, igyekszik tehát több lábon állni.

Anitta az első nagy zenei sikerét a debütáló lemezével aratta 2012-ben, amelynek eredményeképp elnyerte a Warner Music Brazil szerződését. 2019-ben már olyan nagyságokkal dolgozhatott együtt, mint Madonna, Rita Ora, Luis Fonsi és a Black Eyed Peas.

Idén márciusban a Spotify Global Top 50 listájának élére került, mégpedig első brazil, illetve első női latin-amerikai előadóként. Ilyen előzmények után nem csoda, hogy a Coachellán is rengetegen voltak kíváncsiak rá.

„Még mindig nem tudok betelni magammal! Ha kihagytad a koncertem, akkor nem b*sztad el teljesen, mert hamarosan megismételjük”

– hozta a rajongói tudomására a maga egyedi stílusában azt, hogy nemcsak április 16-án lépett fel a Coachella színpadán, hanem 23-án is. A plakáton Billie Eilish neve volt a legnagyobb betűkkel írva, de rögtön a második sorban ott szerepelt Anittáé is.

A brazil hölgy szintén első a történelemben, aki szóló művészként felléphetett a kaliforniai rendezvényen. Sokan máris Shakira üstökösszerű karrierjéhez hasonlítják az övét, aki a kilencvenes években ért el Anittához hasonló sikereket.

A brazil énekes sztár kevésbé szégyellős nagynevű elődjénél, amit a közösségi oldalára kirakott képeivel is bizonyít. Az egyik fotón például izgató lila szoknyát visel, de olyan vékony, tüllszerű anyagból, hogy simán átlátszik rajta a vörös bugyija. Önmenedzselésből jeles!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás