promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tűz ütött ki a Szerencsekerék stúdiójában az egyik játékos miatt
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik játékos tüzet okozott a TV2 stúdiójában.

Talán nem túlzás azt mondani, hogy kedd este láthattuk a Szerencsekerék legmókásabb adását, hiszen Oszvald Marika volt a sztárvendég, aki bohókás, játékos hangulatával bearanyozta a műsort.

Ráadásul a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész olyat tett, amire eddig nem volt példa a Szerencsekerékben. Az egyik fordulóban kipörgették a cserét, ami azt jelenti, hogy a játékosnak pénzösszeget kell cserélnie az egyik ellenfelével. Ez akkor lehet balszerencse, ha az éppen pörgető játékosnak van a legtöbb pénze, de Oszvald Marikának most ott volt a lehetősége, hogy egyetlen cserével az élre kerüljön, hiszen mindössze pár tízezer forintra volt az első helyen járó Brúnótól. Ehelyett a színésznő úgy döntött, hogy átengedi a lehetőséget a harmadik játékosnak, Jankának, akinek elég kevés pénzt sikerült addig összegyűjtenie.

Marika nagylelkűségének köszönhetően végül Janka jutott be a végjátékba több, mint 2 millió forinttal, és miután bravúrosan megfejtette az utolsó feladványt, további egymillióval gazdagodva, összesen 3 millió 85 ezer forinttal távozhatott a műsorból.

Janka könnyekben tört ki, mikor megnyerte a pénzt, hiszen elmondása szerint nem csak saját vállalkozásába szeretné fektetni, de a nyereménye egy részét szeretné felajánlani, emellett beteg testvérének szeretne segíteni.

Janka sokáig a Szerencsekerék egyik legemlékezetesebb játékosa marad, hiszen mind ez idáig nem akadt senki, aki tüzet okozott volna a stúdióban. Mi több, Kasza Tibit is rávette, hogy a kezében gyújtogasson, aminek az lett a vége, hogy a műsorvezető kis híján tényleg lángra kapott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás