promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bajba került Steven Spielberg a Squid Game miatt - Hogy tud ebből kimászni?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Steven Spielberg olyan dolgot mondott a Squid Game-mel kapcsolatban, amit sokak szerint nem kellett volna.

Tavaly akkora sikert aratott a Netflixen a Squid Game, vagyis a Nyerd meg az életed című beteg, koreai sorozat, hogy popkulturális mérföldkő lett belőle, ami mellett egyszerűen lehetetlenség volt elmenni szó nélkül. Az alkotás nézők millióit babonázta meg, és úgy tűnik, hogy a világ egyik legismertebb rendezőjére, Steven Spielbergre is nagy hatással volt – és hiába vezérelte őt a jó szándék, mégis sikerült megsértenie az embereket, amikor a szériáról beszélt.

„Jött a Squid Game, és teljesen megváltoztatott mindent a számunkra. [...] Régebben az amerikai sztárok vonzották be a közönséget egy filmre. Most érdekes módon ismeretlen emberek is főszerepet kaphatnak minisorozatokban, filmekben”

mondta Steven Spielberg.

Kisebb botrány alakult ki ebből, mivel sokan kiakadtak a legendás rendezőre, ugyanis a Squid Game főszereplői mindenek voltak, csak nem ismeretlenek, hiszen Korea legnagyobb sztárjairól van szó, így egyesek szerint csúnyán degradáló volt, amit a színészekről mondott – pedig valóban jó helyről jöttek Steven Spielberg gondolatai, hiszen azt akarta mondani ezzel, hogy manapság az embereket inkább egy remek történet érdekli, és már nem igazán számít a közönségnek, hogy ki is szerepel az adott alkotásban.

Steven Spielberg egyelőre még nem reagált az esetre, de addig is itt lehet megnézni a Squid Game előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás