promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az ATV ma este visszahozza a magyarok kedvenc kvízműsorát, amit 3 éve hiányol mindenki
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ATV most komolyan belerondíthat az RTL Klub és a TV2 hétköznapi nézettségébe.

2019-ben debütált az ATV első tudásalapú vetélkedője, az 500, ami egyben Rónai Egon első kvízműsora is volt. A műsor rögtön nagy népszerűségre tett szert, mégsem volt egy hónapnál tovább képernyőn.

A vetélkedőben a játékosnak 500 kérdésre kell válaszolnia, hogy megnyerje az 50 millió forintos fődíjat. A játékos akkor esik ki a játékból, ha három, egymást követő kérdésre rosszul válaszol. A játékosnak minden kérdésre 5 másodpercen belül kell válaszolnia, és minden helyes válasz után 50 ezer forinttal nő az összegyűjtött nyereménye. Ha a Játékos egymás után 3 hibapontot gyűjt össze, kiesik, és a Kihívó folytatja a játékot, de egy másik kérdéstáblával. A Kihívó azonban csak akkor kezdheti el a pénzgyűjtést, ha Játékossá válik.

Az 500 most három évnyi szünet után, április 19-én, kedden visszatér a képernyőre, és minden kedden, szerdán, és csütörtökön adásba kerül. A műsor egészen júniusig lesz képernyőn, és természetesen továbbra is Rónai Egon fogja vezetni.

Mint azt Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója korábban bejelentette, az ATV nézői az év második felében sem maradnak majd vetélkedő nélkül, ugyanis ősszel jön a Géniusz új évada is, Gundel Takács Gábor vezetésével.

Az 500 második évadának adásait mindig 20:35-kor fognak kezdődni az ATV-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás