promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér A holló, és már a főszereplőt is megtalálták a tragikusan elhunyt Brandon Lee helyére
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hosszú évek óta próbálkoznak vele Hollywoodban, de úgy tűnik, hogy most sínen van A holló remake.

1994-ben mutatták be Alex Proyas kultuszfilmjét, A hollót, aminek a forgatásán halálos sérülést szenvedett Brandon Lee, ugyanis az egyik kellékfegyver valóban eltalálta őt. A tragédia ellenére Hollywood úgy döntött pár évvel ezelőtt, hogy elkészíti az alkotás új változatát, vagyis remake-jét, de a projekt folyamatosan széthullott – pedig sokáig úgy volt, hogy az Aquaman sztárja, Jason Momoa lesz a főszereplő, de ő végül kiszállt, és azóta se nézett vissza.

Most kiderült, hogy csodával határos módon mégis lesz valami a remake-ből, ugyanis bejelentésre került, hogy az Az gonosz bohócaként, Pennywise-ként elhíresült Bill Skarsgard főszereplésével jön az új A holló film, amit nem más rendez, mint Rupert Sanders, akinek a Páncélba zárt szellem, illetve a Hófehér és a vadász című alkotásokat is köszönhetjük.

Az eddigi visszajelzések alapján a közönség elég vegyes érzelmekkel fogadta a hírt, hiszen a legtöbben ugyan leszögezték, hogy Bill Skarsgard egy fantasztikus színész, de A holló remake egy rettenetes ötlet, mivel az eredeti film tökéletes, és egyáltalán nincs szükség új változatra – ráadásul szinte közvetlenül Brandon Lee halálának 29. évfordulója után jelentették be a dolgot, ami sokak szerint nem csupán felháborító, de ízléstelen is.

Ettől függetlenül biztos, hogy érdekes lesz a végeredmény, hiszen Rupert Sanders az eddigi két filmjével bebizonyította, hogy remekül ért a vizuális megoldásokhoz és a hangulatteremtéshez, Bill Skarsgard pedig mindig kifogástalan munkát végez, így valószínűleg érdemes lesz adni az új A hollónak is egy esélyt – főleg annak tudatában, hogy a forgatókönyvet az Oscar-jelölt Zach Baylin (Richard király) írja.

Íme Bill Skarsgard civilben, bohóc smink nélkül:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás