promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gyönyört okoz a Thor 4. előzetese minden Marvel-rajongónak
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Befutott a Thor: Szerelem és mennydörgés előzetese, és láthatjuk benne Natalie Portman női Thorját is.

Hétfő délután megkaptuk a Marvel Studios húsvéti ajándékát, a Thor: Szerelem és mennydörgés első előzetesét. Tekintve, hogy a filmet július 7-én mutatják be, már épp ideje volt, hogy beinduljon a marketing, bár azon se lepődtünk volna meg, ha a stúdió a Doctor Strange az Őrület Multiverzumában stáblistája után leplezi le az első kedvcsinálót, mint ahogy azt a Pókember: Nincs hazaút-nál is tették.

De megérte ilyen sokat várni a Thor 4. részének előzetesére, amiből csak úgy üvöltenek Taika Waititi félreismerhetetlen stílusjegyei. A másfél perces kedvcsinálóból látszik, hogy a Szerelem és mennydörgés nemcsak egy látványos, de egyben egy érzelmes képregényfilmnek is ígérkezik, amiben Thos visszaszerzi régi formáját. A videóban abba is belepillanthatunk, hogy a Mennydörgés Istene hogyan kezdi el lefaragni a Csettintés kilókat, de feltűnnek a Galaxis Őrzői, és Valkűr is.

Nem mehetünk el amellett szó nélkül, hiszen ez az előzetes csúcspontja, hogy megcsodálhatjuk Natalie Portman-t, ahogy teljes felszerelésben a magasba emeli a Mjölnirt, és bizony minden Marvel-rajongó dobni fog egy hátast, mikor meglátják az úgynevezett "női Thort".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás