promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem szégyellősködik tovább, fekete melltartóra vetkőzött a gyönyörű magyar színésznő
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

43 évesen is csúcsformában van, élvezi a szabadságát.

Kovács Patrícia a legfoglalkoztatottabb hazai színésznők közé tartozik. Színházban lép fel, filmekben és sorozatokban szerepel, vagyis gyakran bukkan fel a nézők előtt, de azért még ő is tud meglepetésekkel és újdonságokkal szolgálni.

Az Instagram-oldalára április elején került ki két olyan kép, amelyeken a 43 éves szőke szépség fehérneműben mutatja meg hibátlan alakját. Az első fotón, amelyen becsukott szemmel élvezi a tavaszi napsütést, inkább a fekete melltartóján van a hangsúly, míg a másodikon már a farmer alól kikandikáló bugyijára téved a tekintetünk.

„Eljött az idő, hogy a nők az élet minden területén élvezhessék a maguk szabadságát és kényelmét. Többé ne feszélyezzen bennünket a külvilág elvárása, tegyük, amit csak szeretnénk, és ha ahhoz van kedvünk, akár fotózzuk magunkat fehérneműben 40-en túl is”

– írta a merész fotók mellé Patrícia. Azt is elárulta, hogy imádja a csipke fehérneműket és a boyfriend fazonú farmereket, ezekben érzi igazán kényelmesen magát. Egyébként nemcsak állóképen fedte fel csinos alakját, de az Insta-sztorijában videón is beszélt a vetkőzés apropójául szolgáló kampányról.

A színésznő 1996-ban kapta első filmszerepét, és azóta folyamatosan izgalmas munkákban lehet része. A Vígszínház tagjaként jelenleg három darabban is láthatja a közönség, a Bella Figura, a Party és A Vándorkutya című színpadi produkciókban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás