promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pitt komoly ütést kapott - Így sérült le egy forgatáson
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Harcosok klubja az egyik legnagyobb kultuszfilm. Már a mozikban jól teljesített, de később is nagyon felkapott volt, amikor az emberek otthon is újra és újra megnézték. A film két főszerepét Edward Norton és Brad Pitt játssza, akik tökéletesek a szerepükben.

A film címéhez hűen rengeteg verekedős, harci jelent van benne, amit Edward Norton beszámolja alapján eléggé fájdalmas lehetett forgatni.

A színész a The Tonight Show Starring Jimmy Fallon vendége volt korábban, ahol a Harcosok klubjáról is beszélt egy keveset. Megemlékezett egy ütésről, amit ő adott Brad Pittnek, és ami valójában nagyon fájt a másik színésznek. Ez volt a jelenet a film elején, amikor először találkoznak.

A parkolóban Brad Pitt karaktere harcra buzdítja Edward Nortonét, mondván, hogy az alapvetően mindkettőjüknek jó lenne.

„David Fincher (a rendező) odajött hozzám, és azt mondta: >>Üsd meg, bárhol érheti<< Nem tudtam, mit tegyek, és beleütöttem a fülébe. Pitt azt mondja a filmben: >>Miért a fülem ember?<< Igen, ez tényleg megtörtént”

- mesélte Edward Norton.

A jelentben Brad Pitt reakciója tényleg eléggé őszintének tűnik, kimutatja az ütés fájdalmát, ami egyszerre éri a vállát és a fülét. És ha az utóbbit eltalálják, az nagyon tud fájni, különösen, ha nem számítanak rá. Az nem egyértelmű, hogy Brad Pitt tudta-e, hogy mi fog történni, de valószínű, hogy a rendező neki nem szólt róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás