promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mit gondol Benedict Cumberbatch Robert Downey Jr. Vasemberéről
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Benedict Cumberbatch arról beszélt, hogy a Strange mennyire hasonlít Robert Downey Jr. Vasemberéhez.

Doctor Strange az őrület multiverzumában a Marvel 4. fázisában tér vissza, amiben a nem régen felfedezett multiverzumokban fog kalandozni a Benedict Cumberbatch által játszott karakter.

Robert Downey Jr. 2008-ban indította be az MCU sikerét Jon Favreau Vasember című filmjével. A szereposztással kapcsolatban kezdetben sokan szkeptikusak voltak, de elég hamar rájött a Marvel Studios és a közönség is, hogy ő a legjobb színész erre a feladatra. Downey szellemessé, de kissé fanyarrá is tette a karaktert. Így amikor Cumberbatch Strange-je debütált a 2016-os Doctor Strange filmben, a rajongók azonnal észrevették a hasonlóságokat a varázsló és a Bosszúálló között.

Most maga Benedict Cumberbatch is kitért a két karakter közötti hasonlóságra:

„Ha nem vagy társaságkedvelő ember, hogyan viselkedj? Nos, úgy értem, ez egy ismert bunkóság, az a fajta szellemesség és lehangoltság, az a fajta ego, ami bennük van, de ennek van egy élvezetes oldala is, amit nagyon szerettünk Tony Starknál, és különösen Downey nagyon jól csinálta az elmúlt évtizedben... Van olyan, hogy nehézségeik vannak más emberekkel, van úgy, ahogy az egójuk legyőzi őket. És a szellemességük olyasvalami, ami sok esetben teljes pofátlanság. Azt hiszem, ez a múltban így volt Strange esetében is”

– nyilatkozta most a színész.

Sokan feltételezik, hogy miután Vasember már nincs az MCU-ban, Doctor Strange betöltheti azt az űrt, amit hagyott. A varázslóról szóló második filmben mindenképpen megtudjuk, hogy Strange rálép-e erre az útra vagy egészen másfelé halad majd tovább.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás