promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sírva fakadt a TV2 sztárja a kamerák előtt, lezárult egy korszak
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Lezárul egy nagyon fontos időszak a magyar televíziózás történetében.

Az elmúlt évtizedekben nagyon kevés olyan sorozat futott a magyar tévékben, amelyek akkora népszerűségre tetek volna szert Magyarországon, mint például az RTL Klub ikonikus szériája, a Barátok közt vagy éppen a TV2-n futó Jóban Rosszban. Generációk nőttek fel ezeket a sorozatokat nézve, a szériák pedig szinte a nai közbeszéd részei lettek, egy-egy ikonikus jelenet pedig a popkultúránk szerves része is lett.

A Barátok közt 2021 júliusában fejeződött be, méghozzá a 10455-ös és a 10456-os részekkel. Az RTL Klub anno nagyon különleges plakátkampány keretében búcsúztatta gigahosszsúágú sorozatát, a 4-6-os vonalán plakátokon elevenítették fel a sorozat azon jeleneteit, amelyekre a nagyközönség emlékezhetett.

Később jött egy másik hír is, miszerint hamarosan véget ér a Joban Rosszban is.

2022. április 14-én véget ért egy korszak, a Csillagvirág Klinika bezárta kapuit 17 év és összesen 4287 epizód után. A szereplők pedig közösen nézték az utolsó részt. A búcsú alkalmával Adél karakterét megformáló Nagy Rebeka mesélt a TV2-nek az élményeiről, mint elmondta, az utolsó mondata után elsírta magát.

Nagy Rebeka a videóban a kalandos kezdetekről is beszélt, illetve az utolsó forgatási nap élményeibe is betekintést enged.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás